Lita inte bara på vad vi säger. Lyssna på våra kunder

Möt några av våra fantastiska kunder

Vi är ett rekommenderat besiktningsföretag

Läs fler omdömen hos

Vi hjälper BRF

BRF Mosshagestigen

Trestegsbesiktning av samtliga badrumsrenoveringar

Vi anlitar badrumsbesiktningar för att kontrollera utförandet i alla föreningens våtutrymmen, vi är väldigt nöjda med resultatet, dem har hjälpt oss i situationer där det varit motsättningar mellan BRF och entreprenör som utfört renovering. Rekommenderar dem även professionellt då jag jobbar med BRF’er.
Magnus Winterfell
Ordförande
BRF Mosshagestigen

BRF Torkan 20

Trestegsbesiktning av samtliga badrumsrenoveringar

Vi anlitar Badrumsbesiktningar vid alla våra våtrumsabeten. Det är bra för oss som förvaltar vårt snart 100 åriga hus men minst lika bra för den som bygger om badrummet som får ett kvitto/intyg på att arbetet är rätt utfört. Badrumsbesiktningar AB hjälper hela kedjan att bli nöjd. Lägenhetsinnehavaren, fastighetsförvaltaren och försäkringsbolaget.
Lars Sandström
Styrelseledamot/fastighetsansvarig
BRF Torkan 20

Brf Härjedalen

Trestegsbesiktning av samtliga badrumsrenoveringar

Vi har ett ramavtal med Badrumsbesiktningar och är mycket nöjda med den trygghet det ger oss i samband med badrumsrenoveringar i fastigheten.
Dag Forsselius
Ordförande
Brf Härjedalen

Brf. Nebulosan 7

Hantering av renoveringsansökan, löpande besiktningar

I vårt fall behövde vi snabbt komma i kontakt med någon kunnig fackman och få råd inför en stor ombyggnad av våtutrymmen såsom badrum och kök. Trots att styrelsen anser sig ha god ordning på stadgar, boregler och husets förvaltning kan vi med facit i hand ärligt säga att detta har vi aldrig ångrat ”värt varenda krona”.

Kontakten med Badrumsbesiktningar fick vi snabbt och även klara besked om vad som gäller vid de olika besiktningarna, vilken dokumentation som föreningen får osv. Alltid snabba svar och ett trevligt bemötande.

Kerstin Sund
Styrelsen/fastighetsansvarig
Brf. Nebulosan 7

Företag som anlitat oss genom åren

riksbyggen
stockholmshem
derome
LetT
BW
region_sthlm
ncc
innovation_properties
hsb
kungsleden
tybo
moderna
akelius-logo
em-logo
gar-bo-logo
nordstaden-logo

Boka en besiktning

Att göra en besiktning är en klok investering. Du kan enkelt boka din besiktning här på webben. Klicka på knappen nedan för att komma igång.

Boka besiktning