Vi är Badrumsbesiktningar

Vi är ett oberoende besiktningsföretag med spetskompetens inom våtrum, VVS och stambyte. Med många års erfarenhet bakom oss har vi ett gott rykte och en stark renomé i branschen. Så oavsett om du misstänker en fuktskada, behöver en expert som kvalitetssäkrar genom hela badrumsrenoveringen eller ska slutbesiktiga ditt nya badrum så kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig.

Ledande inom badrumsbesiktning

På Badrumsbesiktningar erbjuder vi helhetslösningar för besiktning av ditt badrum. Bibehåll kontrollen över din badrumsrenovering och låt oss hjälpa dig att säkerställa att allt sköts korrekt.

handelskammare
brif_logo_3q_liggande_200
id06
ri
bygg
entreprenadrådet_ER_färg

Vår story

Badrumsbesiktningar växte fram i en bransch där vi såg stora kvalitetsproblem och vi har varit verksamma sedan år 2015. Våtrumsrenovering omfattar många discipliner och yrkesområden och regelverken är komplexa. Det är mycket att hålla reda på och av den anledningen utförs ofta entreprenader felaktigt och dem upplevs ofta som krångliga och kostsamma av kunderna. Vi är övertygade om att kunskapsbrist och dålig kännedom om krav, regelverk och branschregler är den främsta anledningen till fel och fuktskador i våra våtrum. Vi är också säkra på att man med experter som kvalitetssäkrar genom hela renoveringsprocessen kan övervinna den här problematiken.

Vår målsättning är att eliminera byggfel genom noggranna kontroller och genomtänkta arbetsprocesser. Med spetskompetens inom våtrumsbesiktning, VVS och stambyte så ser vi till att inga detaljer förbises under din badrumsrenovering.

Våra tjänster

Vi arbetar för att säkerställa att allt sköts korrekt under din badrumsrenovering och för att ge dig full kontroll. Därför är alla som arbetar på Badrumsbesiktningar certifierade och godkända besiktningsmän med specialistkompetens inom våtrum, VVS och stambyte.

Vi är certifierade av RISE (Research Institutes of Sweden), anslutna till SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) samt utbildade av branschorganisationerna Byggkeramikrådet, Säker Vatten och BRiF (Branschföreningen för Relining i Fastigheter). Vi är även medlemmar i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiktning, Sveriges Handelskamrar och Entreprenadrådet.

Upptäck våra tjänster

Karriär

Vi letar ständigt efter skickliga besiktningsmän som vill bli en del av vårt team. När du börjar hos oss får du en fördjupad teoretisk samt praktisk utbildning kring regelverk, branschregler och din roll som besiktningsman. Du får även en utbildning i vår besiktningsprocess, våra kontrollpunkter, verktyg, redskap och mycket mer.

Vi söker dig som är certifierad entreprenadbesiktningsman eller av SBR godkänd besiktningsman. Du bör även känna igen dig i följande:

  • Du är positiv, utåtriktad och lösningsorienterad.
  • Du har goda kunskaper i svenska.
  • Du har B-körkort.

Låter det intressant? Skicka oss en kort presentation om dig själv så kontaktar vi dig inom kort.

Ansök

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster eller kanske bara ställa en fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss