Vattnet vill hem

Av Badrumsbesiktningar | 2022-01-08
Lästid: 3 min

 

Varje år byggs drygt 150.000 badrum i Sverige. En stor andel av dessa är badrumsrenoveringar. Felaktig golvlutning är ett utav de vanligaste felen som vi noterar vid en badrumsbesiktning. 

I många badrum hindras vattnet att rinna naturligt ner. Vattnet vill alltid komma hem, tyvärr är fallet inte så. Stöd oss i kampen med att få vattnet hem. Nästa gång du bygger ett badrum anlita Badrumsbesiktningar AB. 

Varje centimeter fall räknas. 

Skärmavbild 2022-01-08 kl. 07.08.29Många är måna att anlita en entreprenör som har samtliga behörigheter att utföra arbeten i våtrum. Det innebar bland annat att entreprenör är auktoriserat av Säker Vatten och ansluten till Byggkeramikrådet. Det är ingen garanti för att din badrumsrenovering utförs korrekt. För att säkerställa att du får det du betalar för är det bra att utföra en besiktning av ditt badrum med hjälp av en extern part. 

Vikten av att anlita ett specialiserat besiktningsföretag

Att anlita en entreprenör som har alla nödvändiga behörigheter på plats för att utföra arbeten i våtrum är inte alltid en garanti för att arbetet utförs korrekt, något som ägarna av det här huset fick uppleva. Våtrumsentreprenad omfattar många discipliner, regelverken är komplexa och det är mycket att hålla reda på. Av den anledningen utförs arbetena ofta felaktigt och processen upplevs lätt som krånglig, överväldigande och kostsam för dig som kund, oavsett om du gjort din research och varit noggrann med att kravställa din entreprenör eller ej.

Att anlita ett besiktningsföretag specialiserat inom våtrum och VVS samt med dokumenterad erfarenhet och kunskap kan vara avgörande för att säkerställa att din badrumsrenovering kvalitetssäkras och utförs korrekt. Av erfarenhet rekommenderar både vi och flera av våra kunder att även involvera ett besiktningsföretag under hela renoveringsprocessen. Då tar du kontroll över din badrumsrenovering från start till slut och kan vara säker på att arbetet utförs korrekt och utan otrevliga överraskningar.

Hör några av våra kunder berätta erfarenheter de har från sina badrumsrenoveringar och samarbetet med Badrumsbesiktningar.

Badrumsbesikningar är ett oberoende besiktningsföretag med spetskompetens inom våtrum, VVS och stambyte. Med många års erfarenhet bakom oss har vi ett gott rykte och en stark renomé i branschen. Så oavsett om du misstänker en fuktskada, behöver en expert som kvalitetssäkrar genom hela badrumsrenoveringen eller ska slutbesiktiga ditt nya badrum så kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig.

 

Preliminärboka en besiktning