Om oss

Vi som arbetar på Badrumsbesiktningar Stockholm är utbildade av branschorganisationerna Byggkeramikrådet och Säker Vatten, har SP-certifiering som kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen (10:9),  byggnadsingenjörsutbildning (medlem hos SBR Byggingenjörerna) samt yrkesbevis (BYN, Byggnadsindustrins yrkesnämnd). 

30 års erfarenhet

Vi har över 30 års samlad erfarenhet inom bygg- och våtrumsentreprenad och har tidigare haft funktioner som kontroll- & kvalitetsansvarig, projektledare och arbetsledare. Vår inriktning och specialistkompetens ligger främst inom konsumententreprenader och våtrum (badrumsrenoveringar).

I våra tidigare uppdrag som utförare (entreprenörer) identifierade vi två tillsynes gränslösa behov. Dels behovet av kompetent och oberoende kvalitetssäkring vid konsumententreprenader (badrumsrenoveringar) genom besiktningsuppdraget. Därtill behovet av en objektiv och sakkunnig medlare för de fall där beställare och entreprenör inte fullt ut kom överens.

Vår ambition är att fylla dessa båda behov, till förmån för såväl beställare, entreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Badrumsbesiktningar Stockholms styrka och främsta konkurrensfördel är vår erfarenhet från entreprenadbranschen. Vi har själva projekterat, arbetslett och byggt hundratals badrum och kan således badrum på bredden, längden och tvären, i såväl teori som praktik.

Tveka inte att kontakta oss!