Dyrt med badrumsrenovering i Stockholm

Av Badrumsbesiktningar | 2020-09-22
Lästid: 3 min

VI BESIKTIGAR FLEST BADRUMSRENOVERINGAR I STOCKHOLM 

Varje år besiktigar vi flera tusen badrumsrenoveringar i Stockholm och Uppsala. Det gör oss till det företag som granskar och besiktigar flest badrumsrenoveringar i Sthlm. 


Vi har jämfört kostnaden för att bygga ett badrum mellan flera orter i Sveriges och Stockholm toppar den listan med 16% högre än övriga städer som Göteborg och Malmö. En badrumsrenovering i Stockholm kostar i snitt 186.000 kronor före ROT-avdrag för ett utrymme på drygt 3-4 kvadratmeter (avser endast arbete och byggmaterial) 

badrumsrenovering stockholm

DYRAST I EN BADRUMSRENOVERING

En badrumsrenovering omfattar flera arbetsmoment och sträcker sig över flera olika yrkesgrupper. Det som gör en badrumsrenovering dyrt är oftast byte och ändrinar av spillvattenledningar. Badrumsofferten kan öka med 30-50% om byte av golvbrunn och övriga avloppsrör ska ingå. 
Många vill flytta på dusch eller wc-stol vilket innefattar ändringar i avloppsledningarna. Om möjligt undvik det i möjligaste mån. 

Badrumsrenovering i stockholmBilden visar en stilren badrumsrenovering i Stockholm 

BADRUMSBESIKTNING & BADRUMSRENOVERING

Säkerställ att ditt nya badrum är byggt utan fel och brister

Känn dig trygg med att ditt nya badrum är byggt utan fel och brister innan slutbetalningen. En besiktning av badrum är en liten investering i förhållande till den totala kostnaden för en badrumsrenovering. Vi hjälper dig att säkerställa att alla delar av din badrumsrenovering är korrekt utförda, att samtliga dokument och intyg överlämnats och att ditt nya badrum är redo att användas.
 
Badrumsrenovering Östermalm

 

 

Preliminärboka en besiktning

FAST ELLER LÖPANDE PRIS

Ska du begära fastpris eller löpande på din badrumsrenovering? Vår erfarenhet är att majoriteten av badrumsentreprenörerna offererar fastpris där det tydligt framgår var som ingår i din badrumsrenovering. Vi rekommenderar att du noga jämföra offerter och säkerställer att allt ingår för en komplett renovering av ditt badrum. Ibland tar företagen inte med alla arbetsmoment och det kan bli oväntade överraskningar och extra kostnader för dig i samband med din renovering. 

Vi på Badrumsbesiktningar erbjuder alltid fasta priser. Ingen löpande debitering, dolda avgifter, utkörningsavgifter eller andra överraskningar. Du som anlitar oss kan var trygg att du betalar endast det pris som framgår. 


Badrumsrenovering uppsala

BILLIG BADRUMSRENOVERING

Många letar efter metoder för att sänka priset på sina badrumsrenoveringar och det finns en hel del knepp men du ska undvika att göra det på bekostnad av kvalitén.

Ett badrums tekniska livslängd beräknas till 15 -25 år under förutsättning att renoveringen utförs korrekt. Viktigt att du anlitar behöriga företag som är anslutna till Byggkeramikrådet samt Säker Vatten med erfarenhet av badrumsrenoveringar. Du kan själv renovera ditt badrum men det är ett omfattande ingrepp som många anlitar badrumsentreprenörer för. 

Preliminärboka en besiktning


Oavsett vem du anlitar är din bästa garanti att genomföra en besiktning under och efter din badrumsrenovering. 

Preliminärboka en besiktning